Agenda

Op zoek naar leuke, voordelige of unieke verzamelstukken? Veilinghuis De Ruiter veilt op 5 en 6 oktober 2017 weer prachtige verzamelobjecten. Munten, bankbiljetten, penningen, gouden sieraden, zilveren gebruiksvoorwerpen, antiek en kunst komen onder de hamer. Verzamelaars uit binnen- en buitenland zijn van de partij.

Naast de zaalveiling op 5 en 6 oktober krijgt u ook de mogelijkheid om mee te bieden via internet. Zo kunt u vanuit huis gemakkelijk de veiling volgen en wanneer nodig uw bod uitbrengen of verhogen. Wij nodigen u van harte uit om bij de veiling aanwezig te zijn. Daarnaast kunt u de veiling live via internet volgen en eventueel bieden. Ook kunt u schriftelijke biedingen indienen of een telefoonlijn reserveren. Meer informatie over het bieden vindt u op de Help pagina.

Pre-Bid veiling
Het is mogelijk reeds vóór de start van de veiling biedingen uit te brengen op uw favoriete kavels. Dit kan door te bieden via internet. U kunt het kavel volgen totdat de veiling afloopt. Zo hoeft u geen favoriete items te missen. Een schriftelijk bod uitbrengen doet u door middel van het online te verkrijgen biedformulier. Meer informatie over het bieden vindt u op de Help pagina.

Heeft u geen beschikking over internet? Vul dan een schriftelijk biedformulier in tijdens de kijkdag of vraag deze per post aan. 

Inzenden
Het is mogelijk om uw objecten te laten veilen via Veilinghuis De Ruiter. U heeft de mogelijkheid om objecten in te brengen via onze kantoren door het hele land. Meer informatie over het inzenden van goederen vindt u op de Taxatie en afhalen pagina.

Veilingtijden
Meer informatie over de veilingtijden volgt.

Kijkdagen
De kijkdagen worden gehouden op het hoofdkantoor van Veilinghuis De Ruiter. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen om de kavels te bezichtigen.

(Meer informatie over de kijkdagen volgt).Wat kunt u laten taxeren op onze inname - en taxatiedagen.

Munten

Uw waardevolle munten taxeren op één van onze inname- en taxatiedagen.

Bankbiljetten

Kom langs één van onze taxatiedagen voor een taxatie van bankbiljetten.

 

Sieraden

Heeft u sieraden voor de veiling? Kom langs één van onze taxatiedagen.

Postzegels

Heeft u oude postzegels? Kom naar één van onze taxatiedagen.

 

Ansichtkaarten

Heeft u ansichtkaarten? Kom naar één van onze taxatiedagen.

Speelgoed

Wilt u speelgoed laten veilen? Kom vrijblijvend voor advies naar één van onze taxatiedagen.

 

Onze volgende veiling zal gehouden worden op 5 en 6 oktober 2017 
 
 

Veilinghuis De Ruiter | Industrieweg 13 | 3286 BW Klaaswaal | Tel. 0186 746 746 | info@VeilinghuisDeRuiter.nl